Du som ska delta på Open Up! behöver vår eftertraktade biljett.

 

ORDINARIE BILJETT

Ordinarie biljett: 3000 kr inkl moms köps via Tickster. Följ länken här

 

FÖRENINGSBILJETT

Vi kan också erbjuda föreningsbiljetter till rabatterat pris: 1 250 kr inkl moms. Kontakta Loredana.Farcuta@openup2016.com om du vill köpa sådana biljetter.

 

FRIBILJETTER

Dessutom har vi ett 50-tal fribiljetter som i första hand delas ut till studenter och representanter för invandrarföreningar. Hör av dig till Loredana.Farcuta@openup2016.com  med en intresse-anmälan.

 

UTSTÄLLARPLATS

För dig som vill delta på vårt idétorg med en utställning finns ett särskilt paket. För 10 000 kr får du en utställarplats liksom 2 ordinarie biljetter. Kontakta Loredana.Farcuta@openup2016.com för att anmäla din medverkan.

 

STÖRRE BILJETTPAKET

Om du är intresserad av större biljettpaket är du varmt välkommen att höra av dig till Brittinger Örenius på brittinger.orenius@openup2016.com eller 070-3165297. Vi tar fram ett förslag som är skräddarsytt för dig.

 

Totalt sett finns 350 biljetter att tillgå. Först till kvarn gäller i alla kategorier. Eventuella önskemål kring specialkost ska anmälas till Loredana.Farcuta@openup2016.com senast den 1 november. Observera också att inlösta biljetter ej kan återbetalas.